NaslovnicaVijestiMaier: Ne bi bilo dobro da Kroos opet zaigra za Njemačku

Maier: Ne bi bilo dobro da Kroos opet zaigra za Njemačku

Sepp Maier, legendarni njemački golman, bio je aktivni igrač u razdoblju šezdesetih i sedamdesetih, braneći za Bayern. Prema Transfermarktu, s Bayernom je osvojio 13 trofeja. Sa Zapadnom Njemačkom osvojio je Europsko prvenstvo 1972. i Svjetsko prvenstvo 1974. godine te je tri puta proglašen najboljim igračem svoje zemlje.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


On smatra da se Toni Kroos ne bi trebao vratiti u njemačku reprezentaciju.

“Ne bih vratio Kroosa. Mislim da ne bi bilo dobro da ponovno zaigra za reprezentaciju. Imao je svoje vrijeme. Na njegovoj poziciji imamo mnogo drugih talentiranih igrača koji mogu pomoći momčadi. Sada je to popularna tema u medijima, ali ne bih opet zvao Kroosa. To ne znači da on nije sjajan igrač i da nije učinio ništa za njemački nogomet,” rekao je Maier za Sport1.

Bild je izvijestio da Toni Kroos razmatra povratak u reprezentaciju prije Europskog prvenstva 2024., koje će se održati u Njemačkoj. Iskusni igrač Real Madrida je napustio reprezentaciju nakon Europskog prvenstva 2021. godine. Tada je Njemačka izgubila od Engleske u osmini finala i ispala s turnira.

Kroos je do tada za Njemačku upisao 106 nastupa i postigao 17 golova te s njom osvojio Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine, gdje su u finalu nakon produžetaka svladali Argentinu (1:0) golom Marija Götzea.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!