NaslovnicaVijestiMajka bivšeg igrača Bayerna: Moj sin psihički i fizički zlostavlja žene godinama...

Majka bivšeg igrača Bayerna: Moj sin psihički i fizički zlostavlja žene godinama i prolazi bez sankcija

Prije tri godine, u sudnici u Münchenu, Jerome Boateng je proglašen krivim za nasilje nad djevojkom s kojom ima dvoje djece. Naloženo mu je da joj isplati odštetu od 1.8 milijuna eura. Boateng već godinama privlači pažnju njemačkih tabloida zbog svojih turbulentnih veza i skandala. Jedan od njegovih najzapaženijih incidenta, koji je završio na sudu, dogodio se prije šest godina.


Sherin Senler, s kojom je bio u burnoj vezi u kojoj su 2011. dobili blizanke, optužila ga je da ju je tijekom odmora s njihovim kćerima fizički napao i povrijedio. Sud je presudio u njenu korist, a Boateng je kažnjen novčano s mogućnošću da bude osuđen na zatvorsku kaznu do pet godina.

Ova presuda Boatengu stigla je samo sedam mjeseci nakon što je Kasia Lenhardt počinila samoubojstvo, tjedan dana nakon završetka njihove burne dvogodišnje veze. Boateng je prekinuo vezu s njom nakon što su se javno žestoko posvađali, pri čemu je ona pijana razbila njegov automobil. Nedugo nakon toga, dok je Boateng bio u Kataru s Bayernom na klupskom Svjetskom prvenstvu, Lenhardt je počinila samoubojstvo u Berlinu.

Der Spiegel je sada objavio pismo koje je Martina, majka Boatenga, poslala odvjetnicima u Berlinu u vezi sa svojim sinom. U pismu se navodi da je njen sin godinama zlostavljao žene, kako psihički tako i fizički. Također, istaknula je da si je Kasia Lenhardt oduzela život, a da njen sin još uvijek ne snosi posljedice svojih postupaka.

Boateng nije pretrpio nikakve ozbiljne posljedice osim financijske kazne koju je dobio u prvom slučaju. Nastavio je s igranjem nogometa i trenutačno je član Salernitane, koji se natječe u Serie A.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!