NaslovnicaVijestiMajka Cristiana Ronalda priznala: Voljela bih da ode u taj klub!

Majka Cristiana Ronalda priznala: Voljela bih da ode u taj klub!

Dolores Aveiro, majka zvijezde Real Madrida Cristiana Ronalda, otkrila je kako bi voljela da njen sin ode u Manchester United, a ne u Paris Saint-Germain, ukoliko bude odlazio iz kluba ovog ljeta.

Ronaldo napušta Real Madrid

Nakon što je u subotu odveo Los Blancose do treće uzastopne titule u Ligi prvaka, Portugalac je priznao kako bi mogao napustiti Santiago Bernabeu, nakon čega je dodao da nije trebao to izjaviti.

[su_bbworld]

Nakon toga se pojavilo mnogo špekulacija o njegovoj mogućoj sljedećoj destinaciji, a prema pisanju francuskih medija, Paris Saint-Germain za njega već priprema ponudu od preko 200 miliona eura, te mu je spreman ponuditi platu od čak 45 miliona eura godišnje, koliko zarađuje njegov najveći rival Lionel Messi.

Ipak, Ronaldova majka, iako ne bi imala ništa protiv njegovog odlaska u Pariz, priznaje kako bi preferirala da se vrati u Manchester United, klub u kojem je osvojio svoju prvu Ligu prvaka i prvu Zlatnu loptu.

Ona je u intervjuu za SFR Sport rekla: “Volim Pariz, odem tamo ponekad. Posljednji put sam bila tamo sa Ronaldom kad je osvojio Zlatnu loptu, osjećala sam se vrlo ponosno. Svaki put kad odem u Pariz, svi me tretiraju dobro”, a na pitanje novinara da li bi Ronaldo karijeru mogao nastaviti u Paris Saint-Germainu odgovorila je: “Govorim vam istinu, ne bi imala ništa protiv njegovog odlaska u Pariz, ali bih više voljela da se vrati u Manchester.”

32-godišnjak je nakon pobjede protiv Liverpoola (3-1) u subotu rekao: “Novac nije problem. Osvojio sam pet Ligi prvaka i pet Zlatnih lopti. Već sam ispisao povijest, sada još više. Ne mogu garantirati ništa, neću kriti, u sljedećih nekoliko dana ću pričati o svojoj budućnosti.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!