NaslovnicaVijestiMalcom otkrio u kojem klubu želi nastaviti svoju karijeru

Malcom otkrio u kojem klubu želi nastaviti svoju karijeru

Krilni igrač Bordeauxa Malcom navodno je otkrio kako mu je želja sljedećeg ljeta preći u Arsenal, Tottenham Hotspur ili Bayern Munchen, koji već duže vrijeme pokazuje interes za njega, otkrivaju engleski i francuski mediji.

Malcom želi u Bayern

Brazilac je bio vrlo blizu odlaska iz francuskog kluba u zimskom prelaznom roku, ali su ga u klubu ipak uvjerili na ostanak, te mu obećali kako će ga pustiti da ode na kraju sezone.

Međutim, male su šanse kako će završiti u klubovima iz sjevernog Londona, s obzirom da su i Arsenal i Tottenham Hotspur doveli igrače koji igraju njegovu poziciju. ‘Topnici’ su doveli Henrikha Mkhitaryana iz Manchester Uniteda, dok su Spursi doveli Lucasa Mouru iz Paris Saint-Germaina, što znači da će Malcom karijeru najvjerovatnije nastaviti u redovima njemačkog prvaka.

Trener Bavaraca Jupp Heynckes prije nekoliko dana potvrdio je kako su na Allianz Areni zainteresovani za dovođenje talentiranog Brazilca. On je u intervjuu za Sport Bild rekao: “Hasan Salihamidžić (sportski direktor Bayerna) ima vrlo jasne ideje i već priprema planove za sljedeću sezonu. On točno zna koje igrače bi volio dovesti, prati nekoliko kvalitetnih igrača.”

[su_no1forfootball]

Malcom igra sjajno ove sezone u francuskom prvenstvu, gdje je u ukupno 26 nastupa postigao osam golova i podijelio šest asistencija. 21-godišnjak je prošlog mjeseca i sam priznao kako mu je želja preći u neki veći klub sljedećeg ljeta.

U intervjuu za brazilski UOL, on je rekao: “Volio bih da sam otišao ove zime, ali također moram zapamtiti da mi je Bordeaux puno pomogao. Rekao sam svima u klubu kako ću ostati do kraja sezone, a zatim odabrati svoj budući klub. U sljedeća tri ili četiri mjeseca će biti poznato više detalja. U Bordeauxu su mi obećali kako će me pustiti u junu.”

Trener Bordeauxa Gustavo Poyet također je priznao kako će Malcom napustiti klub: “On je poseban igrač koji sam može riješiti utakmice. Često ga protivnici markiraju sa po dva igrača, a u januaru smo bili nervozni jer je bio vrlo blizu odlaska u Premier ligu. Moramo se pripremiti za to jer će prije ili kasnije otići iz kluba.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!