NaslovnicaVijestiMamić objavio bombastični status iz BiH nakon Dinamove titule

Mamić objavio bombastični status iz BiH nakon Dinamove titule

Dinamo je jučer osigurao 23. naslov prvaka Hrvatske nakon što je u gostima u 35. kolu Prve HNL svladao Šibenik s 2:0, a oglasio se Zdravko Mamić odmah nakon utakmice.

“Neki su mislili, već nas neće biti. Nisu znali ni sakriti radost. Danas ćemo proslaviti Dinamov 23. naslov prvaka Hrvatske! Jedini hrvatski, isplativi, europski space shuttle juri u nove pobjede! Hvala svima koji su doveli Dinamo do novog naslova – od navijača koji su bili na barem jednoj utakmici, tete čistačice, vozača autobusa i domara, do stručnog stožera, radne zajednice, predsjednika kluba g. Barišića, nadzornog odbora, uprave te članova slupštine. Omogućili ste našim herojima na čelu sa kapetanom Ademijem pod vodstvom trenera Čačića da donesu još jedan trofej na vitrine našeg kluba! Svi ste dio posade pobjedničkog Space Shuttlea! Hvala svima”, rekao je Mamić koji boravi u Bosni i Hercegovini u bijegu od hrvatskog pravosuđa.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Podsjetimo, igrači Dinama imali su jasnu situaciju uoči jučerašnjeg gostovanja Šibeniku jer im je pobjeda osiguravala 23. naslov prvaka i peti uzastopni.

To su i ostvarili pa će u posljednjem kolu na stadionu Maksimir odigrati revijalnu utakmicu protiv Hajduka.

Uoči posljednjeg derbija na Maksimiru, Dinamo ima nedostižna četiri boda više od Hajduka.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!