NaslovnicaVijestiMan City dogovorio i treći transfer

Man City dogovorio i treći transfer

Manchester City je osigurao treće pojačanje za sljedeću sezonu, a njegovo ime je sve iznenadilo. Stefan Ortega dolazi iz Arminije Bielefeld.

Nakon dva sjajna napadača, na red je došao i vratar. City je doveo Erlinga Haalanda, a iz River Platea momčadi će se pridružiti talentirani Julian Alvarez koji je kupljen preko zime, ali je ostavljen na posudbi u argentinskom klubu i sada će konačno igrati kod Pepa Guardiole.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Manchester City je kasno sinoć završio treće pojačanje za sljedeću sezonu, a riječ je o vrataru Arminije Bielefeld Stefanu Ortegi.

Riječ je o njemačkom vrataru koji je s Arminiom ispao u 2. Bundesligu nakon što je prošle sezone završio na pretposljednjem mjestu. Ovaj transfer mnoge je iznenadio, ali u Cityju smatraju da bi mogao biti idealna opcija za pomoć Edersonu.

Ortega (26) branio je za juniorsku reprezentaciju Njemačke, a zbog podrijetla roditelja ima i španjolsko državljanstvo. Bielefeld mu je matični klub, a branio je i za München 1860.

U City Ortegu stiže kao slobodan igrač jer mu je istekao ugovor s Arminijom, pa Građani neće platiti odštetu za njegove usluge.

Ugledni novinar Fabrizio Romano rekao je da je postignut potpuni dogovor između dvije strane i da se vratar već oprostio od navijača njemačkog kluba. Pep Guardiola i ekipa rade na pronalaženju rješenja za trenutnog rezervnog vratara Zacka Steffena koji vjeruje da zaslužuje biti prvi vratar negdje drugdje.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!