NaslovnicaVijestiMan City je prvi klub u povijesti nogometa koji ima momčad vrijednu...

Man City je prvi klub u povijesti nogometa koji ima momčad vrijednu milijardu funti

Manchester City je potvrdio da je njihova trenutna momčad procijenjena na milijardu funti – najskuplja u povijesti nogometa. City je mnogo uložio u svoju momčad pod vodstvom trenutnog vlasnika, osvojivši četiri naslova Premier lige u posljednjih pet godina.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prošle sezone su se do posljednjeg dana borili za naslov sa Liverpoolom i ove sezone je to Pep Guardiola želio izbjeći. Potrošio je čak 125 milijuna funti na Erlinga Haalanda, Kalvina Phillipsa, Manuela AKanjija i Sergija Gomeza.

Time je vrijednost Cityjeve momčadi prešla granicu od milijardu funti prema njihovim nedavnim financijskim izvješćima za godinu.

Sveukupno, Cityjeva momčad koštala je 1,076 milijardi funti s 354 milijuna funti godišnje plaće igrača.

Unatoč ljetnoj potrošnji, City je uspio završiti godinu sa sjajnih £68 milijuna dobiti na transferima.

Raheem Sterling, Gabriel Jesus i Oleksandr Zinchenko bili su zapaženi odlasci iz prve momčadi, dok su se mladi igrači Gavin Bazunu, Juan Larios, Romeo Lavia i Samuel Edozie pridružili Southamptonu.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!