NaslovnicaVijestiMan United želi dovesti mladog talenta koji je 'bolji od Erlinga Haalanda'

Man United želi dovesti mladog talenta koji je ‘bolji od Erlinga Haalanda’

Manchester United uključio se u utrku za kupnju napadača RB Salzburga Benjamina Šeška, a njegovi suigrači vjeruju da je bolji od Erlinga Haalanda.

Crveni vragovi žele ojačati svoju prvu liniju, a budućnost Cristiana Ronalda i dalje je neizvjesna. Prema riječima Fabrizia Romana, United je dobro informiran o Šešku i smatra ga vrlo talentiranim.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prelazak nije isključen, a zainteresirani su i Bayern, Borussia Dortmund te Newcastle United. Šeško je 2019. napustio omladinski pogon Domžala i prešao u Salzburg u transferu vrijednom dva i pol milijuna eura, a ukupno je odigrao 38 utakmica i postigao 12 golova.

Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na 10 milijuna eura, ali će austrijski prvak za njega tražiti čak 65 milijuna eura.

Obožavatelji su reagirali na video i misle da bi on bio sjajan potpis. Mnogi vjeruju da će njegova karijera ići istim putem kao i Haalandova.

Šeško je u intervjuu također priznao da njegovi suigrači misle da je on nadmoćniji napadač.

“Suigrači u klubu mi govore da smo Haaland i ja vrlo slični, pogotovo što se tiče brzine. Većina mi čak kaže da sam bolji od njega! Takve me usporedbe motiviraju i daju mi ​​energiju. Slušat ću i učiti kako bih mogao biti još bolji od njega.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!