NaslovnicaVijestiMan Utd priprema svoju posljednju VELIKU ponudu za Frenkieja De Jonga

Man Utd priprema svoju posljednju VELIKU ponudu za Frenkieja De Jonga

Manchester United priprema konačnu ponudu za zvijezdu Barcelone Frenkieja de Jonga, a menadžer Erik ten Hag očajnički želi osigurati svoju top metu za transfer.

Unitedova potražnja za 25-godišnjakom najveća je ljetna transfer saga i on je identificiran kao prioritetno potpisivanje još u svibnju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Naknada između klubova je dogovorena prije nekoliko tjedana, ali de Jong bi radije ostao na Camp Nou.

Španjolska mediji tvrde da su Crveni vragovi spremni učiniti de Jonga svojim najplaćenijim igračem i dati mu plaću od 450 tisuća funti tjedno. Uz to, United je rekao da je spreman platiti de Jongu 17 milijuna funti koje mu Barcelona duguje za odgođene plaće.

Katalonski div trenutno je na turneji u Sjedinjenim Državama i čelnici Uniteda žele se sastati s predstavnicima nizozemskog reprezentativca kada se on vrati.

Barcelona želi smanjiti svoje plaće nakon potpisivanja Andreasa Christensena, Francka Kessieja, Raphinhe i Roberta Lewandowskog. Rekli su de Jongu da će morati značajno smanjiti plaću ili otići.

Ukoliko odluči otići, vjeruje se da bi radije prešao u momčad koja igra Ligu prvaka, a United će ove sezone igrati nogomet u Europskoj ligi nakon što je završio na šestom mjestu u Premier ligi.

Menadžer Barcelone Xavi upitan je o de Jongovoj budućnosti na tiskovnoj konferenciji nakon utakmice i izjavio je: “Ne znam hoće li ostati, još ima vremena i puno se stvari još može dogoditi. Trenutačno je on dio tima, kao i svi ostali.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!