NaslovnicaVijestiManchester City na ljeto dovodi pojačanje od 133 milijuna funti

Manchester City na ljeto dovodi pojačanje od 133 milijuna funti

Manchester City na ljeto dovodi pojačanje od 133 milijuna funti. Manchester City je kako se navodi zainteresiran za igrača Real Madrida, ofanzivnog veznjaka Iscoa, jer je trenutno nezadovoljan u Real Madridu.

Manchester City na ljeto

Španjolski reprezentativac je odigrao 14 utakmica u Primeri u kojima je uspio postići pet golova i četiri asistencije do sada ove sezone.

U izvješću se također dodaje da ako napusti Santiago Bernabeu, moguća destinacija su mu City i PSG, a cijena će mu biti oko 133 milijuna funti.

Isco je već dugo bio jedan od najvažnijih krativnih veznjaka u Europi i izgleda idealno pojačanje za Pep Guardiolu i njegovu igru u Manchester Cityju.

Ipak, Real zasigurno neće dopustiti takvom vrhunskom veznjaku da ode tako lako, čak i ako nije bio u svojoj najboljoj formi ove sezone do sada.

[su_no1forfootball]

Isco je odigrao ključnu ulogu u Los Balncosovim pobjedama u La Ligi i Ligi prvaka prošle sezone, gdje je nadjačao Gareth Balea u prvoj postavi i napadu Reala.

City ne treba još jednog igrača poput njega, ali viđen je kao dugoročni nasljednik David Silve ili možda Yaya Tourea u nešto dubljoj ulozi na sredini terena.

Isco je rođen u Malagi, Andaluziji. Kao dječak je igrao za Atletico Benemiel, gdje su također bio i njegov suigrač Charlie l’Anson, koji se sada nalazi u Granadi.

[su_bonus]

Bio je proizvod Valencijinog sistema za mlade, a svoj debi je napravio 2010. godine protiv Lugoronesa u Kupu Kralja, gdje je postigao dva gola u pobjedi od 4-1 kod kuće. Prethodno je proveo cijelu sezonu u rezervama u Drugoj diviziji B, gdje je postigao jedan gol u 26 utakmica.

Zatim 2011. godine prelazi u Malagu u kojoj provodi dvije godine, da bi 2013. godine zatim prešao u Real Madrid.

U španjolskoj reprezentaciji je prošao sve uzraste, U16, U17, U18, U19, U20, U21 i U23, da bi zatim 2013 napravio svoj debi za španjolsku reprezentaciju. Da li bi Isco mogao biti na putu ka Manchester Cityju?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!