NaslovnicaVijestiManchester City dovodi svoje treće pojačanje ovog ljeta

Manchester City dovodi svoje treće pojačanje ovog ljeta

Manchester City je navodno blizu dogovora za braniča Benfice Rubena Diasa. Nakon što su vrebali Napolijevog Kalidou Koulibalyja i Julesa Koundea iz Seville, dok su također bili povezivani sa braničem Atletica Joseom Gimenezom, sada izvještaji javljaju kako će dovesti portugalskog internacionalca za 60 ili 65 milijuna eura.

Manchester City dovodi

Izviješteno je da će branič Nicolas Otamendi biti iskorišten kao zamjenski igrač, koji će otići u suprotnom smjeru.

Nakon što nije uspio pronaći odgovarajuću zamjenu za dugogodišnjeg kapetana Vincenta Kompanyja, Pep Guardiola je bio u potrazi nakon što mu je United ukrao Maguirea za 80 milijuna funti.

23-godišnji Dias, sa preko 100 nastupa u Benfici, u posljednje vrijeme je povezan sa prelaskom u Premier ligu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!