NaslovnicaVijestiMANCHESTER CITY IZGUBIO SUDSKI POSTUPAK: Istraga UEFA-e se nastavlja, Građani se suočavaju...

MANCHESTER CITY IZGUBIO SUDSKI POSTUPAK: Istraga UEFA-e se nastavlja, Građani se suočavaju sa zabranom igranja na Europskim natjecanjima!

Manchester City je izgubio sudski postupak u pokušaju da blokira UEFA-u u istraživanju njihovih finansija nakon navodno prekršaja Finansijskog Fer Pleja (FFP).

MANCHESTER CITY IZGUBIO

Vladajući prvaci Premier lige žalili su se Sportskom arbitražnom sudu protiv UEFA-ine istrage o mogućim pitanjima FFP-a.

Međutim, odluka o odbacivanju žalbe znači da će se slučaj nogometnog upravljačkog tijela nastaviti i tako ostaje da se vidi što će se dalje dogoditi za engleske divove.

“Cas je presudio da je žalba koju je podnio nogometni klub Manchester City neprihvatljiva,” rekao je generalni tajnik Tribunala Matthieu Reeb, kako primjećuje The Guardian.

Nakon što su tijekom vikenda izgubili utakmicu protiv Liverpoola u ligi, više je loših vijesti za City stiglo i izvan terena, a Pep Guardiola će se nadati da to neće biti smetnja igračima.

Vrijeme će pokazati što istraga otkriva, gdje će se City sada suočiti sa kaznom zbog navodnih kršenja finansijskog fer pleja. Oni se sada suočavaju sa mogućom zabranom igranja na europskim natjecanjima.

UEFA je otvorila istragu u ožujku nakon niza izvještaja iz njemačkih magazina prošle godine, koji sugeriraju da je City obmanuo UEFA-u oko finansijskog fer pleja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!