NaslovnicaVijestiManchester City je lani platio 49 milijuna eura za njega, a sada...

Manchester City je lani platio 49 milijuna eura za njega, a sada ga se rješava jer je predebeo?

Krajem prošle godine, Pep Guardiola, trener Manchester Cityja, izostavio je engleskog reprezentativca Kalvina Phillipsa iz prve momčadi. Phillips nije bio u zapisniku za utakmicu Liga kupa protiv Liverpoola, a Guardiola je iznenadio novinare svojim iskrenim odgovorom o razlozima zbog kojih ovaj igrač nije bio uključen u momčad.

Španjolski trener rekao je da se Phillips sa Svjetskog prvenstva u Kataru vratio potpuno izvan forme i s nekoliko kilograma viška.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“U kamp je stigao predebeo i potpuno van forme. Nije mogao ni trenirati, ne znam zašto. Neću računati na njega dok se ne vrati u optimalnu formu. Nisam ga prekrižio, trebamo ga, ali igrat će tek kada bude potpuno spreman, rekao je tada Guardiola.

Prema engleskim medijima, Phillips se još uvijek nije uspio vratiti u formu, a Guardiola više ne računa na njega i spreman je da ga se riješi ovog ljeta. On ne želi Phillipsa u svojoj momčadi i poručio je svojim kolegama u klubu da ga prodaju, pošalju na posudbu ili jednostavno puste.

Za Phillipsa su zainteresirani Newcastle, Leicester i Wolvesi, stoga postoji mogućnost da će City, koji je prije godinu dana za njega platio 49 milijuna eura, uspjeti vratiti dio novca prodajom Phillipsa. Međutim, to neće biti dovoljno da bi City ostvario profit nakon tog dogovora.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!