NaslovnicaVijestiManchester City na web stranici najavio Koulibalyja umjesto Diasa!

Manchester City na web stranici najavio Koulibalyja umjesto Diasa!

Manchester City je napravio ogromnu grešku na web stranici kada je sinoć slučajno ‘najavio’ Kalidoua Koulibalyja u objavi u članku o potpisivanju Rubena Diasa.

Manchester City na web

Portugalski reprezentativac se pridružio Cityju iz Benfice za rekordnih 65 milijuna funti, a Nicolas Otamendi krenuo je u suprotnom smjeru.

Potpisujući šestogodišnji ugovor, čini se da je Dias došao kao alternativa braniču Napolija Koulibalyju – koji je bio jako povezan.

Ali bizarno, u člancima na njihovoj službenoj web stranici u vezi sa Diasovim transferom objavljeno je natjecanje u koje su navijači mogli ući i osvojiti potpisani dres Koulibalyja.

Na dnu drugog članka nalazila se povezica na kojoj ste mogli poslati pitanje Senegalcu. Obje povezice su od tada promijenjene i sada vode na Diasa, ali ne prije nego što je mnogo ljudi primijetilo grešku.

23-godišnji Dias, koji je ustvari potpisao ugovor, a ne Koulibaly, uzima dres sa brojem tri i cilja na osvajanje trofeja na stadionu Etihad.

“Imati priliku da se pridružim klubu poput Manchester Cityja za mene je fantastična prilika koju nisam mogao odbiti”, rekao je za mancity.com.

“Njihov uspjeh govori sam za sebe. Oni su dominantna momčad u Engleskoj posljednjih nekoliko godina, igrajući napadački brend nogometa za koji smatram da odgovara mojoj vlastitoj igri.

“Zaista je uzbudljivo biti dio takve nadarene momčadi i igrati za menadžera svjetske klase poput Pepa Guardiole, koji ima dokazane rezultate u razvoju mladih igrača poput mene.

“Vjerujem da se mogu poboljšati ovdje, u klubu čije se ambicije podudaraju s mojima i dat ću sve da budem uspješan i osvojim naslove.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!