NaslovnicaVijestiManchester City nudi dvije zvijezde plus novac za Harryja Kanea!

Manchester City nudi dvije zvijezde plus novac za Harryja Kanea!

Pep Guardiola je spreman izgubiti dvije svoje zvijezde, jer Manchester City nastoji pobijediti u utrci za potpis Harryja Kanea.

Manchester City nudi

Kane je prije samo dva tjedna rekao Tottenhamu da želi otići iz kluba, ali ostati u Premier ligi. Zbog toga su City, United i Chelsea trenutno njegova najvjerojatnija odredišta.

Iako se engleskom kapetanu nalaže da se ne pridruži Cityju, Guardiolina momčad je favorit za njegov potpis, a napadač je imenovao Kevina De Bruynea kao svog ‘suigrača iz snova’.

U ponedjeljak je objavljeno da bi do osam igrača moglo napustiti Manchester City ovog ljeta, unatoč tome što su prilično lagano osvojili ligu, a dva igrača sa te liste bi mogli iskoristiti u transferu za Kanea.

Prema pisanu engleskih medija, Raheem Sterling i Gabriel Jesus bi se mogli iskoristiti kao dio dogovora kako bi namamili Daniela Levyja da smanji traženu cijenu.

Iako bi bilo kakav dogovor o prodaji Kanea ponudio ogroman poticaj za Spurse, njegova zamjena ne bi bila jeftina, a klubovi bi znali da oni imaju ogroman novac na računu i to bi iskorištavali.

Ponuda od dva napadača u sklopu dogovora smanjila bi tu potrebu i omogućila menadžeru Tottenhama da troši sredstva na drugim dijelovima terena.

Sterling je ove sezone postigao 10 golova u ligi, a u subotu je započeo finale Lige prvaka. Ove sezone je odigrao 28 utakmica u prvoj postavi, ali vrijeme igranja se smanjilo kako je Phil Foden preuzeo mjesto u početnoj postavi i od veljače postigao samo jedan gol.

Jesus je ove sezone započeo 22 utakmice u igi, što je bilo najviše u bilo kojoj sezoni za City, ali Kaneovo dovođenje bi definitivno utjecalo na njegovu minutažu, posebno sa klubom koji je također povezan sa Jackom Grealishom.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!