NaslovnicaVijestiMANCHESTER CITY OBNOVIO SVOJ INTERES: Guardiola dovodi bivšu superzvijezdu Barcelone sa kojom...

MANCHESTER CITY OBNOVIO SVOJ INTERES: Guardiola dovodi bivšu superzvijezdu Barcelone sa kojom je osvojio 14 trofeja!

Manchester City će obnoviti svoje zanimanje za brazilskog desnog beka Dani Alvesa, koji je sada slobodan agent ankon što je napustio PSG.

MANCHESTER CITY OBNOVIO

Posljednje dvije godine u svojoj karijeri 36-godišnjak je proveo u Francuskoj, nakon što se preselio na Park Prinčeva iz Juventusa, skupivši 65 nastupa za prvake Ligue 1 na svim natjecanjima.

Bivša superzvijezda Barcelone osvojila je šest trofeja tijekom svog vremena u PSG-u, ali njegov ugovor sa kluvom je istekao početkom mjeseca i sada je dostupan u besplatnom transferu.

Prema riječima Globoesportea, Pep Guardiola se nada da će se ponovno ujediniti sa Alvesom u Manchester Cityju, sa ciljem da podupre svoje mogućnosti u obrani prije nove sezone u Premier ligi.

Sad je transfer iz Cityja neizbježan, ali još jedan klub je također navodno zainteresiran za braniča veterana koji je osvojio 40 naslov u svojoj karijeri sa Brazilom na Copa Americi ovog ljeta.

Široki Brijeg – Kairat Almaty: Najava prvog pretkola Europske lige!

Alves je najupečatljiviji igrač svih vremena i nastavlja se suprostavljati svojim godinama sa izvanrednim nastupima na klupskoj i međunarodnoj razini.

Kyle Walker je Guardiolin prvi izbor na desnom beku na stadionu Etihad, ali bivša Juventusova zvijezda ima kvalitetu i iskustvo i sigurno će se boriti za mjesto u prvoj momčadi.

Alves i Guardiola su uživali u velikom uspjehu u Barceloni između 2008. i 2012. godine, osvojivši 14 trofeja, uključujući dva Europska kupa i tri naslova La Lige.

Šanse da će se ovaj dvojac ponovo suresti u Cityju su primamljive, ali prvaci Premier lige morat će se brzo pokrenuti i potpisati Alvesa kako ga ne bi izgubili od drugog kluba.

Guardiola je prošle sezone osvojio domaći treble, ali Liga prvaka ostaje neuhvatljiva za City, dok bi Alves mogao pomoći klubu da konačno slomi europski hoodoo u 2020. godini.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!