NaslovnicaVijestiManchester City odbio zamjenu igrača sa talijanskim Juventusom!

Manchester City odbio zamjenu igrača sa talijanskim Juventusom!

Manchester City je, kako izvještaji navode, odbio Juvetusovu ponudu za razmjenu igrača gdje je Stara dama ponudila Douglasa Costu za Gabriel Jesusa.

Manchester City odbio

Jesus, koji ima 23 godine, bio je ključna figura za City otkako je stigao na Etihad 2017. godine, jer je postigao 63 gola i upisao 25 asistencija u 139 nastupa.

S obzirom da će Sergio Aguero ovog ljeta navršiti 32 godine, brazilski internacionalac mogao bi biti postavljen za istaknutiju ulogu kako vrijeme prolazi u Cityju.

Prema Calciomercato-u, vladajući prvaci Premier lige obavijestili su Juventus da ih ne zanima ravno razmjenjivanje koje će vidjeti Jesusa kako ide u Torino, dok će Douglas Costa krenuti u suprotnom smjeru kako je predloženo, ali to ne vide kao pravednu trgovinu.

To se vjerojatno čini kao najrazumnija odluka Man Citya, s obzirom da Costa puni 30 godina kasnije ove godine, a njegove povrede s ozljedama nastavile su se ove sezone, jer je propustio 17 utakmica kao rezultat neuspjeha.

Ako to nije bilo dovoljno, brazilski krilni igrač u dosadašnjoj sezoni uspio je postići samo dva gola i pet asistencija u 18 nastupa, premda mu tempo, direktnost i sposobnost stvaranja mogu predstavljati prijetnju, previše je nedosljedan i borio se da napravi utjecaj.

Zauzvrat, sigurno nije iznenađenje da City nije zainteresiran za ravno razmjenu igrača, pa ostaje vidjeti hoće li se Juventus vratiti s poboljšanom ponudom koja možda uključuje gotovinu zajedno s Costom.

Uistinu, čini se da bi svaki dogovor koji uključuje odlazak Jesusa rezultirao većom glavoboljom za Guardiolu, budući da bi već s nedostatkom dubine kvalitete u napadu Španjolac bio prisiljen izaći i potpisati drugog napadača, dok već ima nekoliko krila na raspolaganju.

Imajući to na umu, smisao koji stoji iza takvog posla vjerojatno bi trebao biti doveden u pitanje iz perspektive Građana.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!