NaslovnicaVijestiManchester City ponudio Kevinu De Bruyneu manju plaću zbog Lionela Messija!

Manchester City ponudio Kevinu De Bruyneu manju plaću zbog Lionela Messija!

Manchester City je ponudio Kevinu De Bruyneu nižu plaću nego što trenutno ima, jer još uvijek istražuju mogućnost potpisivanja Lionela Messija.

Manchester City ponudio

Izvještaji kažu da je De Bruyne, iako je i dalje predan klubu, frustriran sa ovom ponudom Cityja.

No, prema novinaru Samu Leeu, City mu je predstavio petogodišnji ugovor koji je manje unosan od njegovog trenutnog, jer čuvaju sredstva za potencijalni transfer Messija.

De Bruyne ima ugovor sa Cityjem do 2023. godine, ali navodno je razočaran plaćom koju su mu ponudili s obzirom na njegovu važnost za momčad.

Još je dug put u pregovorima, ali osjećaj je da će belgijski internacionalac na kraju dogovoriti i potpisati novi ugovor.

Na današnjoj konferenciji za novinare menadžer Pep Guardiola rekao je da se ne brine zbog situacije i da je prilično siguran da će ostati.

“Ponekad moramo poštivati postupak”, rekao je Guardiola medijima uoči polufinala Carabao kupa sa Manchester Unitedom.

“Ne znam što se događa, jer nisam razgovarao sa Txikijem, ali on zna kako ga cijenimo, ne samo kao nogometaša, kao osobu – koliko je važan za ova klub.”

“Ne brinem se, ali na kraju je to naravno njegova odluka.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!