NaslovnicaVijestiMANCHESTER CITY POSLAO PONUDU OD 106 MILIJUNA FUNTI: 19-godišnjak stiže kao zamjena...

MANCHESTER CITY POSLAO PONUDU OD 106 MILIJUNA FUNTI: 19-godišnjak stiže kao zamjena za Leroy Sanea!

Manchester City je pokrenuo ponudu od 106 milijuna funti kako bi ovog ljeta pokrenuo klauzulu o oslobađanju za Benficinog čuda od djeteta, Joao Felixa.

MANCHESTER CITY POSLAO

Correio da Manha je snažno povezao Felixa sa Manchester Unitedom, ali sada može biti da su njihovi susjedi i rivali City u prednosti u utrci za njegovim potpisom.

19-godišnjak je imao nevjerojatnu sezonu sa Benficom i trenutno je jedan od najboljih mladih talenata na planeti.

To je bilo malo iznađenje kada se Felix povezao sa velikim transferom u veliki europski klub, a sada se navodi da je City u ovom transferu, prema The Sunu, preskočio Uniteda i Real Madrida, navode izvori u Portugalu.

Portugal – Švicarska: Završnica Lige nacija

To bi moglo biti idealno pojačanje za City, ako ga uspiju dovesti, a Guardian je nedavno izvještavao o potjeri Bayern Munchena za Leroy Saneom.

Felix bi ispunio tu prazninu koju bi Sane ostavio, a mogao bi čak biti i nadogradnja za nejga, dok bi dodatni bonus bio blokiranje Manchester Uniteda da osigura takav talenat.

Crveni đavoli žurno moraju ojačati svoj napad nakon što su završili tako daleko od Cityja u 2018/19 sezoni. S time da će portugalski talent vjerojatno biti pojačanje za igrače kao što su Alexis Sanchez i Anthony Martial.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!