NaslovnicaVijestiManchester City poslao treću i posljednju ponudu za Harryja Kanea!

Manchester City poslao treću i posljednju ponudu za Harryja Kanea!

Manchester City navodno sprema svoju treću i posljednju ponudu za napadača Tottenhama Harryja Kanea prije nego što se prijelazni rok zatvori za manje od dva tjedna.

Saga o transferu Kanea započela je u svibnju kada se pokazalo da bi 28-godišnjak mogao napustiti Spurse, a City se pojavio kao glavni favorit za njegov potpis.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

No, nakon što je odbijeno 100 milijuna funti, te druga ponuda od 125 millijuna funti, vjeruje se da je City spreman poslati Spursima posljednju ponudu za Engleza.

Spursi večeras putuju u Portugal na utakmicu Europske konferencijske lige sa Pacosom de Ferreirom.

Sada Engleski mediji tvrde da su aktualni prvaci Premier lige spremni povećati svoju ponudu za Kanea na 150 milijuna funti, što je predloženo za procjenu Daniela Levyja.

U međuvremenu, Independent sugerira da bi ta naknada trebala biti dovoljna da privuče Levyja u pregovore, no hoće li predsjednik Spursa konačno udovoljiti zahtjevima Cityja?

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!