NaslovnicaVijestiManchester City sljedećeg ljeta dovodi bivšeg napadača Uniteda!

Manchester City sljedećeg ljeta dovodi bivšeg napadača Uniteda!

Tvrdi se da je Manchester City tijekom ljetnog prijelaznog roka želio dovesti bivšeg igrača Manachester Uniteda i Evertona Romelua Lukakua, no čini se da ih je zaprepašćujuća vrtoglava procjena igrača odbila, prema najnovijim izvještajima iz Engleske.

Manchester City sljedećeg

Dobro je poznata činjenica da će City pojačavati intenzitet potrage za napadačem, dok Sergio Aguero još uvijek nije potpisao produženje svog ugovora koji istječe na kraju trenutne sezone, dok se također bori za kondiciju.

Iako se čini da se Gabriel Jesus ove sezone popravio pred golom, postoje sumnje u njegove sposobnosti da naslijedi Argentinca.

Prema Mikeu McGrathu iz Telegraph-a, napadač Intera i Belgije Romelu Lukaku bio je igrač kojeg je Manchester City ‘gledao’ prošlog ljeta, ali momčad Serije A postavila je cijenu na nevjerojatnih 93.75 milijuna funti za napadača.

Telegraph vjeruje da City vjerojatno neće krenuti po napadača sredinom sezone, ali će procijeniti njegove mogućnosti tijekom sljedećih nekoliko mjeseci. Nekoliko imena je već navedeno kao potencijalne opcije za momčad sa Etihada, kao što su Erling Haaland, Patson Dake, i Lautaro Martinez.

Lukaku (27) je u nevjerojatnoj formi otkako je prešao u Inter iz Manchester Uniteda, postigao je 41 gol i pružio šest asistencija u samo 59 nastupa – ogroman napredak u odnosu na vrijeme na Old Traffordu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!