NaslovnicaVijestiManchester City spreman platiti 95 milijuna eura za potpis zvijezde iz Serije...

Manchester City spreman platiti 95 milijuna eura za potpis zvijezde iz Serije A!

Navodno je Manchester City spreman platiti 95 milijuna eura za potpis braniča Intera Milana Skriniara.

Manchester City spreman

Slovački internacionalac je sastavni igrač Nerazzurrija od kada im se pridružio iz Sampdorije. Do sada je Skriniar za Inter napravio 113 nastupa, postigavši ​​četiri gola i osiguravši tri asistencije.

Prema El Desmarqueu, Man City je za 24-godišnjaka zainteresiran i spreman je platiti 95 milijuna eura za njegov potpis. Izvještaj također tvrdi da je i Real Madrid bio zainteresiran za njegov potpis.

City nije imao najbolju sezonu u 2019./20 po svojim standardima, a veliki razlog za to bio je izostanak Aymeric Laportea. Opcije braniča koje Pep Guardiola ima osim Francuza su dobre, ali treba im još jedan kvalitetan branič.

Skriniar je među najboljim braničima u Europi i dobro se snašao za Inter ove sezone. On je ključni razlog zašto Nerazzurri trenutno imaju najbolji obrambeni rekord u Seriji A i moga bi biti prikladan dodatak ekipi Man Cityja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!