NaslovnicaVijestiManchester City uskoro renovira Etihad. Projekat koji će koštati 395 milijuna eura!

Manchester City uskoro renovira Etihad. Projekat koji će koštati 395 milijuna eura!

Engleski mediji izvješćuju da je Manchester City dobio odobrenje za obnovu svog stadiona, Etihad, uz proširenje kapaciteta. Očekuje se da će radovi koštati nešto manje od 400 milijuna eura.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema najnovijim informacijama, tijekom rekonstrukcije stadiona Etihad planirano je povećanje kapaciteta s trenutnih 53.000 na impresivnih 60.000 sjedećih mjesta. Osim toga, očekuju se i brojne druge aktivnosti u sklopu ovog projekta.

U planu je da se na stadionu izgradi potpuno novi bar na krovu, koji će posjetiteljima omogućiti izravan pogled na teren. Također, u sklopu projekta bit će izgrađena natkrivena fan zona koja će moći primiti do 3000 navijača.

Predviđa se izgradnja novog klupskog fan shopa, muzeja, uredskog prostora za zaposlenike te hotela s 400 kreveta.

Prema informacijama koje su objavili engleski mediji, ovaj projekt planira započeti u studenom ove godine, a prvobitni rok za završetak radova bio bi kraj sezone 2025./2026. Procjenjuje se da će cijena ovog projekta iznositi 395 milijuna eura.

Manchester City je prošle sezone osvojio Ligu prvaka, prvu u klupskoj povijesti, a osvojio je i Englesko prvenstvo te FA kup.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!