NaslovnicaVijestiManchester City zadao je novi udarac Arsenalu s ciljem da im otme...

Manchester City zadao je novi udarac Arsenalu s ciljem da im otme sjajnog engleskog veznjaka

Manchester City zadao je još jedan udarac Arsenalu nakon što je engleski prvak ušao u utrku za potpis Declana Ricea. Topnici su označili veznjaka engleske reprezentacije kao svoju primarnu metu u ljetnom prijelaznom roku, nudeći rekordnih 115 milijuna dolara.

Međutim, ta ponuda je odbijena, otvarajući prostor drugim klubovima da se pridruže utrci za njegov potpis.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema izvještaju Athletica, Manchester City, koji je prošle sezone nadmašio Arsenal u Premiershipu, spreman je uključiti se u utrku. Veza sa stadionom Etihad mogla bi se uspostaviti u sljedeća 24 sata jer Pep Guardiola traži drugu opciju za svoju mašinu dok se Ilkay Gundogan sprema napustiti Manchester uz slobodan transfer.

Arsenal je bio blizu dovođenja kapetana West Hama, ali se očekuje da će deveteroznamenkasti iznos promijeniti vlasnika. Rice ima ugovor s klubom iz istočnog Londona do 2024. godine, s mogućnošću produženja od 12 mjeseci, ali želi se okušati na pozornici Lige prvaka nakon što je upisao više od 240 nastupa za West Ham.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!