NaslovnicaVijestiManchester City želi Jacka Grealisha pod svaku cijenu: Učinit će ga najskupljim...

Manchester City želi Jacka Grealisha pod svaku cijenu: Učinit će ga najskupljim Englezom u povijesti Premier lige!

Jacka Grealisha traži Manchester City koji je spreman učiniti igrača Aston Ville prvim engleskim igračem od 100 milijuna funti.

Manchester City želi

Prvaci Premier lige navodno su postavili Grealisha na 1. mjesto liste igrača koje žele kupiti ovog ljeta.

Grealish (25) je bio predmet intenzivnih špekulacija o transferu u Manchester United koji također prati zvijezdu.

No, Građani se nadaju da će Crvene đavole pobijediti sa monstuoznom ponudom za engleskog reprezentativca koji bi srušio britanski rekord transfera.

Transfer Paula Pogbe od 89 milijuna funti u Manchester United 2016. godine i dalje je britanski rekord, a Manchester City je svoj klupski rekord oborio sa potpisivanjem Rubena Diasa za 64 milijuna funti prošlog ljeta.

Pep Guardiola je veliki obožavatelj Grealisha koji je ove sezone igrao za Aston Villu postigavši šest golova i deset asistencija u Premier ligi.

Ali suočava se sa konkurencijom iz Manchester Uniteda, gdje Rene Meulensteen, koji je bio pomoćnik Sir Alexa Fergusona, potiče svoju staru ekipu da ga potpiše.

Vjeruje se da bi Manchester United trebao prodati Pogbu i iskoristiti sredstva koja dobiju za kupovinu Grealisha, ukoliko ga City ne uspije dovesti.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!