NaslovnicaVijestiManchester City želi potpisati nezadovoljnu zvijezdu Reala: Guardiola će ga dočekati raširenih...

Manchester City želi potpisati nezadovoljnu zvijezdu Reala: Guardiola će ga dočekati raširenih ruku!

Manchester City je spreman dovesti Luku Modrića iz Real Madrida, a menadžer Pep Guardiola će ga navodno dočekati raširenih ruku.

Manchester City želi

Modrić je legenda Madrida i još uvijek redovito počinje u veznom redu uz Tonija Kroosa i Casemira u dobit od 36 godina.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Osvajač Zlatne lopte za 2018. u posljednjoj je godini ugovora, a El Nacional izvještava da nije zadovoljan novim uvjetima koje nudi Florentino Perez.

Modrić se osjeća ‘podcijenjenim’ u hijerarhiji ‘Los Blancosa’ i vjeruje da zaslužuje dvogodišnje produženje za svoje godine službe.

Hrvatski reprezentativac čak je spreman smanjiti plaću kako bi ostao u klubu nakon što je tijekom ljeta odbio pristup milanskog Intera.

Često je izjavljivao da mu je Carlo Ancelotti, koji se ovog ljeta vratio u zemunicu Santiago Bernabeua, njegov omiljeni menadžer.

Real je ovog ljeta dodao tinejdžersku senzaciju Eduarda Camavingu u svoju momčad, a Federico Valverde se muči za minutažu.

To znači da bi City mogao uskočiti i vratiti Modrića u Premier ligu u besplatnom transferu.

Modrić želi ostati na najvišoj razini kako bi mogao voditi Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Kataru u prosincu.

Nakon svog prvog boravka u Engleskoj postao je miljenik navijača Tottenham Hotspura između 2008. i 2012. godine.

Odlazak Ferrana Torresa u Barcelonu znači da je Gabriel Jesus sada jedini priznati napadač na Etihadu.

Unatoč tome što je to sada ‘problematična pozicija’, City ima deset bodova prednosti na vrhu lige, a Guardiola rado čeka ljeto.

Prošlog ljeta je City pokušao potpisati s Harryjem Kaneom, ali su odbili ispuniti uvjete Spursa.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!