NaslovnicaVijestiManchester Cityju prijeti oduzimanje bodova nakon što su devet godina kontinuirano kršili...

Manchester Cityju prijeti oduzimanje bodova nakon što su devet godina kontinuirano kršili finansijski fair-play

Manchester City optužen je za kontinuirano kršenje pravila financijskog fair-playa već devet godina, te mu prijeti stroga kazna.

Urednik sportske rubrike uglednog Timesa Martyn Ziegler objavio je danas ekskluzivnu vijest da je City svake godine od sezone 2009./2010. do sezone 2017./2018. optuživan za kršenje pravila financijskog fair playa.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Istraga se provodila protekle četiri godine, a tužitelji Premiershipa proizveli su solidnu optužnicu protiv koje Cityjevi odvjetnici neće imati puno šanse, prenose engleski mediji.

City se u prošlosti suočavao sa sličnim optužbama, ali su se uvijek izvlačili s manjim kaznama. Ipak, ovoga puta očekuje se značajna kazna, a najvjerojatnije će se raditi o oduzimanju bodova.

No, navijači Građana nemaju previše razloga za brigu kada je ispadanje u niži rang jer do toga sigurno neće doći.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!