NaslovnicaVijestiMANCHESTER UNITED ĆE KONAČNO USPJETI: Dovode novo pojačanje za 50 milijuna funti!

MANCHESTER UNITED ĆE KONAČNO USPJETI: Dovode novo pojačanje za 50 milijuna funti!

Očekuje se kako će Manchester United konačno uspjeti sa ponudom od oko 63 milijuna funti za Sporting Lisabonovu zvijezdu i ofanzivnog veznjaka Brunu Fernandesa.

MANCHESTER UNITED ĆE KONAČNO

Portugalski internacionalac je jedan od najpoznatijih imena na ovom ljetnom transfer tržištu, a možda je i saga napokon pri kraju.

Prema tiskanom izdanju portugalskih novina Jornal da Noticias, kako je preveo Sport Witness, Manchester United bi mogao dovesti zvijezdu Sportinga ako cijena bude prava, a navodno su 63 milijuna funti dovoljna.

Celtic – Sarajevo: Najava uzvratne utakmice kvalifikacija za Ligu prvaka!

Razni izvori navode kako je 24-godišnjak glavni prioritet kluba nakon što su potpisali Harry Maguirea iz Leicester Cityja i navode kako ovaj posao ne ovisi o odlasku Paul Pogbe.

Independent je jučer tvrdio da Crveni đavoli pripremaju ponudu od oko 50 milijuna funti za Fernandesa i da su uvjereni da će dogovor biti postignut, uprkos tome što Sporting teži ka 63 milijuna.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!