NaslovnicaVijestiManchester United će platiti oko 12 milijuna funti kako bi se riješio...

Manchester United će platiti oko 12 milijuna funti kako bi se riješio dvije zaboravljene zvijezde!

Manchester United je imao prilično lošu sezonu. Završit će bez trofeja nakon što su posljednjih tjedana izbačeni iz FA kupa i Lige prvaka, a jedina stvar za koju se može boriti su prva četiri mjesta u Premier ligi.

Manchester United će platiti

Ekipa Ole Gunnar Solskjaera je šesta na tabeli i završetak na četvrtoj poziciji koja vodi u Ligu prvaka sada izgleda vrlo malo vjerojatno – morat će se osloniti na Arsenal i Chelsea kako bi došli do te pozicije.

Posljednjih tjedana ekipe je bila kriva za neučinkovitost i čini se da negativna atmosfera ponovo raste oko kluba.

Igrači na terenu nisu bili impresivni u nedavnim porazima od Barcelone i Evertona, a neki su bili u opasnosti da izgube svoje mjesto.

Međutim, dvije zvijezde izgleda kao da imaju male šanse da se vrate u početnih 11 u Unitedu, a to su Marcos Rojo i Alexis Sanchez.

Rojo je postao zaboravljeni čovjek na Old Traffordu i od prosinca je započeo samo dvije utakmice Premier lige, dok Sanchez nije igrao u domaćoj ligi od veljače.

A sa prijelaznim rokom koji se bliži, čini se da klub radi sve što može da ih se riješi.

Prema The Sunu, United je postavio hitne fondove za isplatu, kako bi se na ljeto riješili zvijezde sa lošim rezultatima.

Nekoliko igrača koji mnogo zarađuju, uključujući Rojoa i Sancheza, su na putu prema izlaznim vratima – ali to će biti skupo iskušenje.

Izvješće sugerira da argentinski branič zahtijeva najmanje 6 milijuna funti za odlazak, jer zarađuje 150.000 tjedno i ostale su mu dvije godine ugovora u kojima bi trebao zaraditi 11.5 milijuna funti.

Sanchez bi mogao biti još skuplji. On trenutno zarađuje rekordnih 505.000 funti tjedno sa više od tri godine u svom ugovoru.

Iako The Sun ne izvještava koliko bi mu bilo potrebno za isplatu, izvor je rekao da će to biti vrlo skupo.

“To neće biti jeftino i utjecat će na određene stvari na transfer tržištu. Već postoje planovi”, otkrio je izvor.

“Postoji nekoliko igrača koji žele otići, ali će ih trebati isplatiti kako bi ih se riješili. Klub je odvojio fon za nepredviđene događaje kako bi određene igrače iselili na ljeto.”

Unitedovoj momčadi treba veliko poboljšanje i ako moraju platiti neke igrače kako bi ih istjerali iz kluba, to će ih skupo koštati.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!