NaslovnicaVijestiManchester United do kraja mjeseca prodaje šest igrača!

Manchester United do kraja mjeseca prodaje šest igrača!

Menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer spreman je pustiti šest igrača prve momčadi u siječanjskom prijelaznom roku.

Manchester United do kraja

United trenutno ima isti broj bodova kao i Liverpool na vrhu Premier lige i spremni su dovoditi nova pojačanja, ali prije toga se moraju riješiti šest igrača kako bi zaradili neke novce.

Izvještaj The Suna kaže da će Solskjaer razgovarati sa Sergijom Romerom, Philom Jonesom, Marcosom Rojom, Brandonom Williamsom, Danielom Jamesom i Jesseom Lingardom o njihovoj budućnosti.

Romero je ispao iz postave nakon povratka Deana Hendersona i bio je na korak od prelaska u drugi klub, ali se to nije dogodilo.

Jones i Rojo ove sezone nisu igrali niti jednu utamicu i tijekom godina su pretrpjeli brojne ozljede.

Navodno je WBA zainteresiran za Jonesa, dok je Rojo na radaru Newcastlea Uniteda.

Mladi bek Williams bi trebao otići na posudbu kod zainteresiranog Southamptona i njemačke ekipe Leverkusena.

Lingard i James su imali ograničenu minutažu ove sezone, a skori dolazak Amada Dialla to neće promijeniti.

Diallo je na ljeto potpisao iz Atalante, ali je na Old Trafford stigao tek ovog mjeseca.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!