NaslovnicaVijestiManchester United dogovorio transfer od 80 milijuna eura za zvijezdu iz Atletico...

Manchester United dogovorio transfer od 80 milijuna eura za zvijezdu iz Atletico Madrida!

Manchester United je vrlo blizu potpisivanja zvijezde Atletico Madrida Saula Nigueza za 80 milijuna eura, prema izvještaju španjolskih medija.

Manchester United dovodi

Izvještaj kaže da Saul ima otpusnu klauzulu u iznosu od 150 milijuna eura, ali ekonomski utjecaj koronavirusa je znatno utjecao na njegovu cijenu i Manchester United bi ga mogao potpisati za 80 milijuna eura.

Razgovori između Atletico Madrida i Manchester Uniteda su praktično zatvoreni, a sporazum će biti služben do kraja aktualne sezone, navodi se u izvještaju.

Uz stalne špekulacije oko zvijezde crvnih đavola Paula Pogbe koji bi mogao biti u pokretu ovog ljeta, ekipa sa Old Trafforda želi poboljšati sredinu terena u slučaju da Francuz napusti klub.

Saul bi mogao dodati veliku dubinu Unitedovom veznom redu, s tim daje igrač višestruki i svestrani veznjak.

25-godišnji španjolski internacionalac postigao je 38 golova u 286 nastupa za Atletico i smatra se jednim od najboljih igrača u La Ligi.

Saul bi se mogao pokazati velikim hitom na Old Traffordu, a navijači Uniteda zasigurno će biti uzbuđeni zbog izgleda svog veznog reda sa Saulom, Brunom Fernandesom i Paulom Pogbom sljedeće sezone, ako Pogba ostane u klubu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!