NaslovnicaVijestiManchester United donio odluku koja će povrijediti Masona Greenwooda, unatoč tome što...

Manchester United donio odluku koja će povrijediti Masona Greenwooda, unatoč tome što je oslobođen optužbi

Gotovo su prošla dva mjeseca otkako je Mason Greenwood oslobođen optužbi za seksualni napad na svoju sadašnju partnericu, no još uvijek se ne zna kakva će biti sudbina njegove karijere i ugovora s Manchester Unitedom.

Kada su se pojavile optužbe protiv Greenwooda, on je bio najperspektivniji mladi igrač Premier lige i također je bio debitant u engleskoj seniorskoj reprezentaciji.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

No, proveo je više od godinu dana u pritvoru zbog optužbi za seksualno zlostavljanje djevojke i sada je upitno hoće li se vratiti nogometu i kakva mu je budućnost u Manchester Unitedu.

Prema izvještajima engleskih medija Greenwood se neće vratiti u Manchester United iako je oslobođen svih optužbi, barem do kraja sezone. To je najnovija odluka koja je donesena na Old Traffordu.

Manchester United će provesti internu istragu o Greenwoodu kako bi se utvrdilo što će se dogoditi s njegovim ugovorom i karijerom. Odluka o tome neće biti donesena prije kraja sezone.

To je svakako težak udarac za mladog nogometaša koji se nadao povratku na teren nakon što je oslobođen teških optužbi.

Navodno se, u međuvremenu, istaknuo turski velikan Fenerbahçe u želji da ga dovede, no konkretnih aktivnosti još uvijek nema.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!