NaslovnicaVijestiManchester United dovodi braniča svjetske klase koji će ih koštati oko 70...

Manchester United dovodi braniča svjetske klase koji će ih koštati oko 70 milijuna funti

Manchester United dovodi braniča svjetske klase koji će ih koštati oko 70 milijuna funti. Manchester United je spreman da napravi ogroman transfer od 70 milijuna funti za Real Madridovog braniča Raphael Varane, tvrde izvješća iz Španjolske.

Manchester United dovodi

Don Balon tvrdi da je Jose Mourinho oduševljen ponovnim susretom sa čovjekom kojeg je trenirao tijekom svog vremena na Santiago Bernabeu.

25-godišnjak je sjajan. Reako bih da je među najboljima kada je pozicija u obrani u pitanju, a ako Crveni vragovi misle da imaju bilo kakve šanse da ga potpišu, oni moraju povući sve veze kako bi ga doveli.

Raphael Varane je igrač svjetske klase, a zajedno sa Ericom Bailyom, imali bismo dva braniča koji imaju ogroman potencijal da postanu jedni od najboljih koje je Engleska ikada vidjela.

Raphael Varane ima tempo, snagu, pravu snagu u zraku i sjajnu prirodnu sposobnost. Mourinho ga dobro poznaje, on shvata što Francuz želi i što mu može ponuditi, a to bi značilo manje minuta za Phil Jonesa, sa čime bi se navijači Manchester Uniteda i složili.

Jedini problem je činjenica da ga Real Madrid ne želi prodati. Finale Lige prvaka će biti odlučno, jer ako Real Madrid ne osvoji ovo natjecanje, Varane bi mogao biti na izlaznim vratima, tako da će navijači Manchester Uniteda sigurno navijati za Liverpool 26. svibnja u Kijevu.

Raphael Varane je prije Real Madrida igrao u Lensu i svojim odličnim igrama privukao interes Real Madrida, to jest Jose Mourinha koji je tada vodio Los Blancose.

Raphael Varane je već u pripremama debitirao protiv LA Galaxyja u pobjedi 4:1. U La Ligi debituje protiv Racing Santandera 2011. Tri dana kasnije na utakmici protiv Rayo Vallecana, Raphael Varane postiže svoj prvi gol za Real Madrid. Sa 18 godina i 152 dana je postao najmlađi strijelac – stranac za Real Madrid.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!