NaslovnicaVijestiManchester United dovodi čudo od djeteta za 83 milijuna eura!

Manchester United dovodi čudo od djeteta za 83 milijuna eura!

Manchester United vjeruje da Ralf Rangnick može pomoći u dovođenju visoko ocijenjenog čuda od djeteta iz Bayer Levekusena Floriana Wirtza.

Manchester United dovodi

18-godišnji Wirtz je postao jedan od najuzbudljivijih talanata u njemačkom nogometu i postigao je osam golova u 20 nastupa u svim natjecanjima.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Već je izjednačio svoj rezultat iz cijele prošle sezone, gdje se probio u ekipu i etablirao kao regularan igrač. A Wirtzovi nastupi su privukli pozornost niza vodećih europskih klubova.

Real Madrid, Bayern, Liverpool, Chelsea i Manchester City su navedeni kao zainteresirani kubovi. No, United je također iznimno zainteresiran i prema Daily Staru, Crveni đavoli smatraju da bi im Rangnickov utjecaj mogao donijeti značajnu prednost.

63-godišnjak, sada privremeni trener Manchester Uniteda, u svojoj rodnoj Njemačkoj jako je cijenjen, ne samo zbog svoje trenerske filozofije već i zbog načina na koji je razvio niz mladih igrača.

On preuzima kontrolu nad Unitedom do kraja sezone, ali ugovor koji je potpisao uključivao je ulogu konzultanta u klubu nakon završetka tog roka.

Leverkusen vidi Wirtza kao svoju nagradu i spreman je tražiti najmanje 70 milijuna funti (83 milijuna eura), što bi moglo odbiti Bayern i Real.

Njemački tim prepustio je Kaija Havertza u Chelsea za sličnu naknadu u ljeto 2020. godine i vidi Wirtza na istoj razini.

Wirtz je najmlađi igrač koji je upisao 50 nastupa u Bundesligi, dok je za njemačku reprezentaciju debitirao u rujnu kada je zamijenio Joshuu Kimmicha.

Također je bio četvrti na nagradi Golden Boy 2021. godine koju je osvojio Barcelonin Pedri.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!