NaslovnicaVijestiManchester United dovodi dvije zvijezde SP-a za 180 milijuna eura

Manchester United dovodi dvije zvijezde SP-a za 180 milijuna eura

Crveni đavoli u zimskom prijelaznom roku planiraju potrošiti 180 milijuna eura na dvije zvijezde Svjetskog prvenstva, pišu engleski mediji.

Erik Ten Hag sastavlja novu momčad koja bi se mogla boriti za trofeje, ali to je proces koji traje. Manchester United je uoči Svjetskog prvenstva ostao bez Cristiana Ronalda koji je natjerao kluba da raskine ugovor sa njim, dok osim Marcusa Rashforda nemaju klasičnog napadača.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kako tvrde engleski mediji, Manchester United je zagrizao za Goncala Ramosa koji je u osmini finala Svjetskog prvenstva zabio hat-trick Švicarskoj nakon što je zamijenio Ronalda koji je ostao na klupi.

21-godišnji napadač je za Benficu ove sezone zabio 14 golova u 21 utakmici, a tome je dodao i hat-trick sa SP-a.

On u svom ugovoru sa Benficom ima otpusnu klauzulu od 110 milijuna eura, dok portugalski mediji tvrde da ga Benfica neće pustiti za manje novca.

Osim Ramosa, United želi dovesti i sunarodnjaka Erika Ten Haga Codyja Gakpa koji je u nevjerojatnoj formi. On je na Svjetsko prvenstvo došao sa 13 golova i 17 asistencija za PSV da bi u Kataru postigao tri gola.

PSV za njega traži 70 milijuna eura, a nizozemski mediji vjeruju da je 23-godišnji napadač zainteresiran za transfer.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!