NaslovnicaVijestiManchester United dovodi jednog od najvećih talenata na svijetu

Manchester United dovodi jednog od najvećih talenata na svijetu

Manchester United dovodi jednog od najvećih talenata na svijetu. Manchester United je pokazao ogromno interesovanje za Mihino otkriće ove sezone.

Manchester United dovodi jednog od najvećih talenata

Riječ je o 16-godišnjem supertalentovanom golmanu Gianluigi Donnarummi koji bilježi sjajne partije braneći za Milan i za kojeg su zainteresovani mnogi klubovi, a najviše je ‘zagrizao’ United.

“Vrijednost Donnarumme je 150 miliona eura. On ima sjajnu budućnost, jer je odličan klinac. Postao je već mali šampion, ali može da bude veliki šampion”, poručio je agent Donnarumme Mino Raiola.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Donnarumma je u prvi tim Milana promoviran od strane Siniše Mihajlovića kao treći golman. 25 oktobra 2015, Donnarumma je prvi put debitirao i igrao 90 minuta u Seriji A u pobjedi protiv Sassoula na San Siru rezultatom od 2-1.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

8 oktobra su internacionalni mediji nahvalili Donnarummu u njegovoj četvrtoj utakmici koju je Milan igrao protiv Atalante gdje je mladi golman napravio neke krucijalne odbrane za svoj klub koji je odigrao neriješeno. Proglašen je kao igrač utakmice.

Svi mediji su ga nazvali novim Gianluigi Buffonom, posjeduje veliki talenat i čak sam Buffon je rekao da ga čeka velika budućnost.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!