NaslovnicaVijestiManchester United dovodi pojačanje iz Bayerna za 50 milijuna eura!

Manchester United dovodi pojačanje iz Bayerna za 50 milijuna eura!

Manchester United je vrlo zainteresiran za potpis zvijezde Bayerna Davida Alabe, navodi se u izvještaju Don Balona.

Manchester United dovodi

Alaba je ove sezone upisao 36 nastupa za Bayern, dok je postigao gol i asistenciju za divove iz Bundeslige.

Branič je ove sezone igrao kao lijevi bek i središnji branič za njemačke velikane, te se izvrsno snašao u obje pozicije u Bayernu.

Prema izvješću Don Balona, Alaba bi mogao biti dostupan za cijenu od 50 milijuna eura zbog utjecaja koronavirusa na transfer tržište.

Manchester Uniteda će bez sumnje privući cijena Alabe i obrambena sposobnost austrijskog internacionalaca, kao i njegova svestranost. Crveni đavoli su se trudili pronaći odgovarajućeg partnera za Harryja Maguirea u srcu obrane, sa Victorom Lindelofom koji je razočarao u toj ulozi i stalnim ozljedama Erica Baillyja.

U međuvremenu, ekipa Old Trafforda imala je velike probleme sa lijevom stranom obrane, gdje je Luke Shaw također bio sklon ozljedama, dok bi sa Alabom definitivno pojačali svoj sastav.

Alaba bi bio odlično pojačanje za Shawa i Lindelofa, ukoliko uspiju dovesti austrijskog braniča.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!