MANCHESTER UNITED DOVODI ZVIJEZDU BARCELONE? Spremni platiti 150 milijuna eura!

Manchester United dovodi zvijezdu Barcelone? Spremni platiti 150 milijuna eura! Manchester United je dobio poticaj u potrazi za jednim od najtalentovanijih igrača Barcelone – Jordi Albom, jer Barcelona nije uspjela ispuniti zahtjeve zvijezde za novim ugovorom.

Manchester United dovodi

Prema izvješću španjolskog lista Sport, Barcelona do sada nije uspjela u svojim pokušajima da veže Albu novim ugovorom, sa Albinim predstavnicima koji nisu spremni potpisati ako se ne zadovolje njihovi visoki zahtjevi.

Trenutni ugovor Albe će isteći 2020. godine.

Razumjeli smo da su nakon nekih preliminarnih razgovora Katalonski divovi stali čvrsto pred Albine predstavnike i rekli im da nisu otvoreni ‘podviti se igračevoj volji’.

Unatoč nekim problemima pri usaglašavanju novog ugovora, Barcelona još uvijek želi nastaviti pregovore sa 29-godišnjakom – ali na kraju sezone.

Ovo ostavlja vrata otvorena za Manchester United – koji je dugogodišnji obožavatelj lijevog beka – slobodni su napraviti potez za Španjolca u siječnju.

Otpusna klauzula Španjolca je nevjerojatnih 150 milijuna eura i ako bi se Manchester Unitedova utrka za igračem nastavila, Crveni đavoli bi mogli stvoriti pritisak i potpisati igrača visokog profila u nadolazećim mjesecima.

Alba je do sada pokazao da nesigurnost okružuje njegovu budućnost na Nou Campu i da to neće utjecati na njegove nastupe na terenu.