NaslovnicaVijestiMANCHESTER UNITED GUBI OLMA: Španjolac pristao na transfer u rivala iz Premier...

MANCHESTER UNITED GUBI OLMA: Španjolac pristao na transfer u rivala iz Premier lige!

Iako su ranije ovog tjedna hrvatski i engleski mediji objavili informaciju kako je Manchester United stupio u kontakt sa upravom Dinama, te da su raspravljali o mogućnosti dovođenja Danija Olma za oko 35 miliona funti, izgleda kako od toga neće biti ništa.

Olmo pristao na transfer u Tottenham

Naime, danas su španjolski mediji objavili kako je 21-godišnjak već pristao na uvjete koje mu je ponudio Unitedov veliki rival iz Premier lige Tottenham Hotspur.

Olmo je bio jedan od ključnih igrača Španjolske U21 reprezentacije na nedavno završenom U21 Europskom prvenstvu koje je ‘Crvena furija’ osvojila. On trenutno ima još dvije godine ugovora sa Dinamo Zagrebom, u koji je stigao iz Barcelone 2015. godine.

Muchodeporte izvještava kako su Spursi trenutno najbliži njegovom dovođenju nakon što su postigli dogovor sa njegovim agentom Juanmom Lopezom. U izvješću piše kako bi transfer trebao iznositi oko 25 miliona eura, 10 miliona manje nego što je United navodno ponudi.

Sam Olmo je nedavno priznao kako bi volio zaigrati u Premier ligu, koja je po njegovom mišljenju najbolja liga na svijetu. Rekao je: “Pričamo o najboljoj ligi na svijetu. La Liga je malo posebnija jer je to moj dom, tamo su moji ljudi. Međutim, engleska, njemačka i talijanska liga me jako privlače.”

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!