NaslovnicaVijestiManchester United i Borussia Dortmund spremaju spektakularnu razmjenu igrača

Manchester United i Borussia Dortmund spremaju spektakularnu razmjenu igrača

Jadon Sancho već neko vrijeme nije u planovima Manchester Uniteda. Erik ten Hag ne računa na engleskog krilnog napadača, što ga je natjeralo da već mjesecima traži novi klub. Izgleda da je uspio pronaći priliku gdje bi mogao spasiti karijeru. Riječ je o Borussiji Dortmund, klubu iz kojeg je prešao u Manchester United.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Tada je Manchester United platio Borussiji čak 85 milijuna eura za Sancha, ali nikada nisu dobili od njega ono što bi opravdalo tu investiciju. Sada je United zainteresiran za još jednog igrača iz Borussije i vidi Sancha kao način da olakša postizanje tog transfera.

Radi se o nizozemskom napadaču Donyellu Malenu, koji je doveden u BVB iz PSV-a za naknadu od 30 milijuna eura. Sada Bild izvještava o mogućoj “spektakularnoj razmjeni” za siječanjski prijelazni rok, u kojoj bi Malen i Sancho mijenjali klubove.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!