NaslovnicaVijestiManchester United i Liverpool dobili odgovor iz Italije: "Ne želimo ga prodati...

Manchester United i Liverpool dobili odgovor iz Italije: “Ne želimo ga prodati ispod 100 milijuna eura”

Manhester United i Liverpool su povezani sa transferom za Napolijevog braniča Kalidoua Koulibalyja, ali sugerira se da će morati platiti velike novce kako bi ga doveli u svoje redove.

Manchester United i Liverpool

28-godišnjak se uspostavio kao jedan od najboljih braniča u Europi, čime je postao bitan igrač za Napoli posljednjih nekoliko sezona.

Od njegove obrambene čvrstine, smirenosti i kvalitete, on ima igru koja ga nedvojbeno izdvaja od mnogih drugih vrhunskih braniča.

Kao što je zabilježeno u Mirroru, Liverpool je povezan sa internacionalcom Senegala, dok Calciomercato izvještava da Manchester United također želi poboljšati svoje mogućnosti u obrani.

Gledaj sve utakmice Bundeslige uživo

Evo kako gledati uživo sve utakmice Bundeslige:

  1. Otvorite bet365 račun te uzmite 100% bonusa dobrodošlice
  2. Napravi prvu uplatu kojom ostvaruješ bonus dobrodošlice te pristup live prijenosima utakmica
  3. Odaber utakmicu Budeslige po izboru i uživaj u prijenosu uživo

GLEDAJ SVE UTAKMICE BUNDESLIGE UŽIVO

Da bi gledali utakmice, članovi bet365 kladionice moraju imati sredstva na računu ili okladu postavljenu u posljednja 24 sata. 18+ | T&C’s Apply | Gamble Responsibly | Geo restrictions apply. NAPOMENA: Zemlje u kojima Livestream nije dostupan su Austrija, Njemačka, Lihtenštajn, Luksemburg i Švicarska.

Međutim, u posljednjem izvještaju se dodaje da Napoli nema namjeru odobriti transfer za Koulibalyja za manje od 100 milijuna eura.

To bi zauzvrat mogao biti veliki udarac za svaku zainteresiranu ekipu, jer je to ogromna naknada koju će morati da plate. Zajedno sa finansijskim učinkom pandemije koronavirusa, još ostaje da se vidi koliko će klubovi biti sposobni trošiti tolike novce ovog ljeta na transfer tržištu.

Ono što je jasno, jeste da bi partnerstvo Koulibalyja sa Virgil Van Dijkom ili Harryjem Maguireom omogućilo Liverpoolu ili Manchester Unitedu da se pohvali sa jednom od najboljih obrana u Europi.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!