NaslovnicaVijestiManchester United konačno prelazi u ruke katarskih milijardera

Manchester United konačno prelazi u ruke katarskih milijardera

Nakon dugog iščekivanja, Manchester United je napokon na pragu promjene vlasništva dok su engleski izvori danas razotkrili točan datum preuzimanja kluba od strane katarskih milijardera.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Od studenog prošle godine, poznati engleski klub stavljen je na tržište za prodaju, nakon što je obitelj Glazer, suočena s godinama navijačkih prosvjeda, donijela odluku o napuštanju vlasničke pozicije i potrazi za strateškim alternativama za buduću upravu kluba.

Nakon tog trenutka, glavna bitka se odvijala između najimućnijeg Britanca Jima Ratcliffea i katarskog milijardera Sheikha Jassima. Prethodni vlasnici, članovi obitelji Glazer, su bili “pristaše” Ratcliffea, s obzirom da bi u tom scenariju zadržali određeni udio dionica.

No, Sheikh Jassim je pobijedio u ovoj intenzivnoj borbi, te će katarska država imati kontrolu nad Manchester Unitedom u narednim godinama, što bi moglo dovesti do izjednačavanja kluba s gradskim konkurentom, Manchester Cityjem.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!