NaslovnicaVijestiMANCHESTER UNITED KUPUJE U SERIJI A: Napokon pronašli zamjenu za Lukakua -...

MANCHESTER UNITED KUPUJE U SERIJI A: Napokon pronašli zamjenu za Lukakua – napadač je prošle sezone postigao 28 golova!

Manchester United je navodno zainteresiran za kolumbijskog napadača Duvana Zapatu koji trenutno igra za Atalantu.

28-godišnjak se prošlog ljeta pridružio Atalanti na posudbu iz Sampdorije i do sada je postigao nevjerojatna 32 gola i devet asistencije u 54 nastupa na svim natjecanjima.

Prošle sezone, Zapata je igrao glavnu ulogu u Atalanti, koja je zauzela treće mjesto u Seriji A i tako se kvalificirala za Ligu prvaka prvi put u povijesti.

Postigao je 23 ligaška gola, dok je samo Fabio Quagliarella postigao više. Kolumbijski internacionalac je imao 28 golova postignutih u svoje ime u 2018/19 sezoni.

Zapata je ovu sezonu započeo sjajno, nakon što je postigao četiri gola i asistenciju u šest utakmica do sada.

Calciomercato izvještava da je Manchester United zainteresiran za potpisivanje 28-godišnjeg napadač koji se prema Transfermarketu procjenjuje na 40 milijuna eura.

“Crveni đavoli” nisu doveli napdačko pojačajne na ljeto uprkos odlasku Romelu Lukakua.

Igrači poput Anthony Martiala i Marcus Rashforda su do sada postigli u kombinaciji pet golova sa Daniel Jamesom koji je postigao tri do sada ove sezone.

Međutim, napadau Manchester Uniteda treba malo utvrđenja i Zapata bi mogao biti idealno pojačane u sastavu Ole Gunnar Solskjaera.

Napadač se trenutno nalazi u dobroj formi i možemo očekivati da ćemo vidjeti kako postiže mnogo golova kako sezona odmiče.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!