NaslovnicaVijestiMANCHESTER UNITED KUPUJE U SERIJI A: Napokon pronašli zamjenu za Lukakua -...

MANCHESTER UNITED KUPUJE U SERIJI A: Napokon pronašli zamjenu za Lukakua – napadač je prošle sezone postigao 28 golova!

Manchester United je navodno zainteresiran za kolumbijskog napadača Duvana Zapatu koji trenutno igra za Atalantu.

28-godišnjak se prošlog ljeta pridružio Atalanti na posudbu iz Sampdorije i do sada je postigao nevjerojatna 32 gola i devet asistencije u 54 nastupa na svim natjecanjima.

Prošle sezone, Zapata je igrao glavnu ulogu u Atalanti, koja je zauzela treće mjesto u Seriji A i tako se kvalificirala za Ligu prvaka prvi put u povijesti.

Postigao je 23 ligaška gola, dok je samo Fabio Quagliarella postigao više. Kolumbijski internacionalac je imao 28 golova postignutih u svoje ime u 2018/19 sezoni.

Zapata je ovu sezonu započeo sjajno, nakon što je postigao četiri gola i asistenciju u šest utakmica do sada.

Calciomercato izvještava da je Manchester United zainteresiran za potpisivanje 28-godišnjeg napadač koji se prema Transfermarketu procjenjuje na 40 milijuna eura.

“Crveni đavoli” nisu doveli napdačko pojačajne na ljeto uprkos odlasku Romelu Lukakua.

Igrači poput Anthony Martiala i Marcus Rashforda su do sada postigli u kombinaciji pet golova sa Daniel Jamesom koji je postigao tri do sada ove sezone.

Međutim, napadau Manchester Uniteda treba malo utvrđenja i Zapata bi mogao biti idealno pojačane u sastavu Ole Gunnar Solskjaera.

Napadač se trenutno nalazi u dobroj formi i možemo očekivati da ćemo vidjeti kako postiže mnogo golova kako sezona odmiče.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!