NaslovnicaVijestiManchester United kupuje zvijezdu Real Madrida za 40 milijuna eura!

Manchester United kupuje zvijezdu Real Madrida za 40 milijuna eura!

Real Madrid nije bio baš dominantan ove sezone i u posljednjih par godina, ali momčad je potrošila mnogo novca i to nije bio baš dobro utrošen novac.

Manchester United kupuje

Teško je reći kako će izgledati tržište transfera ovog ljeta, ali čini se da bi Realovi igrači mogli jeftino proći dok traže prostor za nova pojačanja.

Jedan od tih igrača je James Rodriguez, a AS je izvijestio da bi mogao biti na izlaznim vratima ovog lejta.

Oni kažu da mu preostaje samo godinu dana ugovora, pa Real želi da ga unovči, a nadaju se da će dobiti oko 40 milijuna eura za njega.

Zanimljivo je da oni nastavlju govoriti da se Manchester United zanima za ovu situaciju i da bi ovo mogao biti dio transfera za Paul Pogbu koji bi otišao u Madrid.

Bilo bi zanimljivo vidjeti kako se uklapa na Old Traffordu. On je najbolji kao broj 10, ali to bi također mogla biti najbolja pozicija za Brunu Fernandesa, tako da bi ovaj transfer mogao biti vrijedan pokušaja.

Problem je u tome što mu nedostaje tempo i više je elegantan igrač koji uspijeva isplivati iz veznog reda, pa bi bilo dobro potpisati ga, samo ako imaju plan kako ga i koristiti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!