NaslovnicaVijestiManchester United može osvojiti Premiership ukoliko dovede ovog igrača

Manchester United može osvojiti Premiership ukoliko dovede ovog igrača

Manchester United može osvojiti Premiership ukoliko dovede ovog igrača. Harry Redknapp vjeruje da Manchester United i dalje može osvojiti Premier ligu ove sezone ukoliko Louis van Gaal uspije potpisati Garetha Balea.

Manchester United može osvojiti Premiership

Čarobnjak iz Velsa, koji je igrao pod vodstvom Redknappa u Tottenhamu i postigao zapanjujući hat-trick u prvoj utakmici sinoć u kojoj je bio zadužen Zinedine Zidane.

Manchester United je pokušao da kupi Balea prije nego što je Real to uspio da uradi u septembru 2013. godine, ali ih je Kraljevski klub preduhitrio.

Novi izvještaji tvrde da je potpredsjednik Ed Woodward dao zeleno svjetlo Van Gaalu da pošalje ponudu od 90 miliona funti za Velšanina.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Redknapp vjeruje da, ukoliko Manchester United osigura potpis Velšanina, da bi im on mogao povećati nade za osvajanje titule ove sezone.

“Bale je jedan od najbolja prva četiri igrača na svijetu”, rekao je Redknapp.

“On ima sjajan talenat. Ako bi ga Manchester United doveo u svoje redove, imali bi veliku šansu da osvoje naslov ove sezone. Bale bi napravio ogromnu razliku na Old Traffordu.”

“Postizao je golove i može to raditi i dalje. Mogao bi da postigne čak 16 ili 17 golova od sada pa do kraja sezone. Bio bi odlično pojačanje za Crvene đavole.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!