NaslovnicaVijestiManchester United na rubu završetka transfera od 90 milijuna funti: Zvijezda potpisuje...

Manchester United na rubu završetka transfera od 90 milijuna funti: Zvijezda potpisuje petogodišnji ugovor!

Manchester United započeo ‘napredne pregovore’ sa Borussijom Dortmund zbog senzacionalnog transfera visoko ocijenjenog Jadona Sancha, navodi se u izvještajima.

Manchester United na rubu

20-godišnji Sancho je postao jedan od najtraženijih mladih talenata u Europi, nakon što je u Dortmundu bio u izvanrednoj formi.

United, koji je prošle sezone završio na trećem mjestu u Premier ligi od prošlog ljeta je jako povezan sa zvijezdom Dortmunda.

Prema pisanju Guardiana, Crveni đavoli guraju prema naprijed sa nevjerojatnom ponudom od 90 milijuna funti za Sanchoa.

Naknada od 90 milijuna funti značila bi da će Sancho postati najskuplji engleski igrač u povijesti.

Novine dodaju da Dortmund, koji traži ponudu vrijednu više od 100 milijuna funti, zasad nije službeno pristao na dogovor.

Međutim, The Guardian javlja kako bi njemački klub mogao pristati na dogovor u kojem bi United mogao platiti naknadu za transfer Sanchoa tijekom sljedeće dvije ili tri sezone.

Navodno bi Unitedov ugovor za engleskog internacionalca uključivao dodatnih 20 milijuna eura dodataka koji se odnose na nastupe.

Sanho, kojem trenutačni ugovor istječe 2022. godine, postigao je 20 golova i 20 asistencija u svim natjecanjima za Dortmund ove sezone.

Menadžer Uniteda Ole Gunnar Solskjaer želio je pojačati svoje redove nakon što je njegova momčad osigurala mjesto u Ligi prvaka za sljedeću sezonu.

Crveni đavoli navodno spremaju ljetnu čistku, jer žele skupiti sredstva za potencijalni transfer Sanchoa.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!