NaslovnicaVijestiManchester United napokon postavio traženu cijenu za Paul Pogbu!

Manchester United napokon postavio traženu cijenu za Paul Pogbu!

Navodi se da Manchester United ponudio veznog igrača Paul Pogbu vrhunskim klubovima po smanjenoj cijeni za transfer u iznosu od oko 120 milijuna eura (101 milion funti).

Manchester United napokon

Francuski internacionalac je imao teško vrijeme na Old Traffordu, pa je klub prošlog ljeta prilično snizio cijenu sa 180 milijuna eura, izjavio je Don Balon.

Pogba je također povezan s Real Madridom, ali čini se da oni neće doći po njega čak iako ga United stavi vrlo jeftino.

Pogba bi i dalje bio jako skup igrač, a s obzirom na drastičnost njegovog pada forme u Unitedu, ne bi bilo previše iznenađujuće ako i drugi vodeći klubovi smatraju da će Crveni đavoli morati smanjiti svoje zahtjeve.

Don Balon ne navodi ostale timove koji bi mogli biti raspoloženi za 26-godišnjaka, ali tvrde da je Real u ovom trenutku zadovoljan mogućnostima veznih igrača.

Teško je zamisliti što bi moglo biti sljedeće za Pogbu, čija se karijera doista riskira na način koji bi izgledao nezamislivo prije samo dvije ili tri godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!