NaslovnicaVijestiManchester United napokon pronašao zamjenu za jednog od svojih najboljih igrača

Manchester United napokon pronašao zamjenu za jednog od svojih najboljih igrača

Jose Mourinho pronašao zamjenu za David De Geu. Čini se da se sezona ne može završiti prije nego što Real Madrid proba ponovo dovesti David De Geu iz Manchester Uniteda. Španjolac je bio na putu za Madrid, no papiri nisu završeni na vrijeme i transfer je propao. To se događalo sezone 2015/16.

Manchester United napokon

Uostalom, nevjerojatno je razmišljati koliko je Manchester United mogao pogriješiti u toj priči. 29 milijuna funti plus Keylor Navas, mislim da bi to bila kobna greška, jer De Gea sada vrijedi mnogo više. Sada je vitalan član ove momčadi.

Sada, nakon što je tri puta osvojio nagradu za Sir Matt Busby nogometaša godine, Crveni đavoli će željeti da ga zadrže, bez obzira na cijenu.

Nažalost za Jose Mourinha, novac nikada nije bio prepreka Real Madridu, a njegovi bivši poslodavci spremni su ponovo krenuti po 27-godišnjaka.

Još jedna prilika za pridruživanje igračima koji su osvojili Ligu prvaka vjerojatno će se predstaviti na ljeto, a teško je predvidjeti hoće li De Gea odgovoriti na njihov poziv.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Bez obzira na naše mišljenje, čini se da je Manchester United nesiguran oko toga da li će De Gea ostati na Old Traffordu i sljedeće sezone.

The Sun izvješćuje da United planira dovesti zamjenu već neko vrijeme i spremni su je dovesti ukoliko De Gea poželi otići i ako bude potrebe.

Ako bi De Gea pobjegao u glavni grad Španjolske, Evertonov Jordan Pickford se smatra glavnim kandidatom za zamjenu, nakon impresivne sezone na Merseysideu.

Nakon što je napustio Sunderland za 30 milijuna funti lipnja prošle godine, 23-godišnjak je nastavio sa izvanrednom formom u Evertonu.

Od Uniteda će se tražiti znatno više nego što je Everton platio za njega, a The Sun vjeruje da je 50 milijuna funti najrealnija cijena.

[su_premierleague]

Koliko god da je Pickford dobar vratar za svoje godine, ispunjavanje praznine koju bi De Gea ostavio bi bilo vrlo teško za bilo kojeg golamana.

Ipak, Engleski internacionalac pokazao je nevjerojatan potencijal u samo nekoliko sezona, a njegovo stajanje u očima Mourinha nije nešto što bi trebalo ignorisati.

Nema sumnje da United želi zadržati svog trenutnog vratara, ali Pickford zasigurno ima potencijal kao prikladna zamjena ako se transfer u Real dogodi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!