NaslovnicaVijestiManchester United napravio odluku o budućnosti Odion Ighala!

Manchester United napravio odluku o budućnosti Odion Ighala!

Nakon što ga je potpisao na posudbu u zimskom prijelaznom roku, Manchester United je sada spreman donijeti odluku o Odionu Ighalu.

Manchester United napravio

Posudba napadača bi trebala da istekne krajem svibnja, a prema engleskim medijima, Crveni đavoli su spremni ovog ljeta platiti 15 milijuna funti kako bi osigurali ostanak Nigerijca na Old Traffordu.

Ighalo se u početku smatrao samo potpisivanjem koje će im pomoći da prebrode krizu sa ozljedama, ali imao je veliki uspjeh ispred gola, gdje je u osam nastupa postigao četiri gola.

Staromodni napadač Ighalo je dao Unitedu malo snage, što je nešto što im je falilo.

Da nije bilo ozljede Marcusa Rashforda, diskutabilno je da bi se bivši igrač Watforda uopšte našao na Old Traffordu, ali učinio je dovoljno da opravda vjeru Ole Gunnar Solskjaera u njega.

Doista, odigrao je važnu ulogu, zajedno sa Brunom Fernandesom, pokrenuvši mini preporod za United, koji će ih definitivno voditi ka bitci za mjesta koja vode u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!