NaslovnicaVijestiManchester United nastavlja sa kupovinom mladih i manje poznatih nogometaša!

Manchester United nastavlja sa kupovinom mladih i manje poznatih nogometaša!

Transfer politika Manchester Uniteda u zadnje vrijeme se promijenila do te mjere da klub sada kupuje igrače koje jedva poznaju i najveći entuzijasti engleske Premier lige. Solskjaer vjeruje kako je to recept za uspjeh.

Ole Gunnar Solskjaer

Manchester United očigledno vjeruje treneru Oleu Gunnaru Solskjaeru, koji je trenutno zainteresiran samo za mlade igrače, i nekako na taj način slijedi filozofiju Alex Fergusona od prije dva do tri desetljeća, kada je vladao ekipom Uniteda.

Transfer glasine: James ostaje u Španiji, Škrtel se vraća na Otok, Juve završava posao od 70 miliona eura

Prema riječima Daniela Jamesa, Manchester United je sada vrlo blizu dovođenja Aarona Wan-Bissake, za koji će klub platiti 50 milijuna funti.

Sljedeća kupnja neće biti tako skupa. BBC izvješćuje da je Solskjaer na Old Trafford odlučio dovesti igrača Newcastle Uniteda, Sean Longstaffa. On je 21-godišnji nogometaš koji je debitirao za Svrake u decembru prošle godine.

Osim njega, želja Solskjaera je i već neko vrijeme Harry Maguire iz Leicester Citya kojen Norvežanin pod svaku cijenu želi dovesti u United, ali engleski reprezentativac je ipak preskup i za bogati United.

Solskjaer je već ranije doveo reprezentativca Velsa i bivšeg igrača Swanseaja, Daniela Jamesa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!